NederlandsEngels

Kindcentrum Plons

KindcentrumVoorburg West | Plons

Kinderdagverblijf Voorburg West | Plons is gehuisvest aan de Maanweg 20 in Den Haag (gebied Binckhorst). Het gebouw is ruim opgezet en prachtig gelegen aan het water. Binnen onze huiselijke locatie vangen wij met veel plezier uw kind(eren) op en begeleiden wij hen in hun ontwikkeling. Kinderdagverblijf Plons heeft vier verticale groepen. Dit houdt in dat de leeftijden op de groepen variëren van 0 tot 4 jaar. Wij beschikken over een heerlijke, veilige tuin aan het water. In de tuin staan picknicktafels, speeltoestellen, een 'doolhof' en een zandbak.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdKapperUk & Puk
Linde van Kooten

Manager kindcentrum

Linde van Kooten

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  We zorgen voor een veilige maar uitdagende speelomgeving voor de kleintjes. We bieden een gevarieerd activiteitenaanbod, samen versjes opzeggen, liedjes zingen, maar ook knutselen, lekker kliederen met zand en water en natuurlijk boekjes lezen. Vanzelfsprekend spelen we ook dagelijks lekker buiten! We zorgen ervoor dat de oudere kinderen op het KDV (3+) een activiteitenaanbod aangereikt krijgen dat past bij hun ontwikkeling. We eten gezamenlijk fruit, groentehapjes en boterhammen, maar je kunt ook voor een warme lunchmaaltijd kiezen voor je kleintje. Vlietkinderen werkt toe naar het opnemen van de warme lunch in het standaard opvangaanbod. Onze maaltijden worden geleverd door Madaga, een gerenommeerde leverancier binnen de kinderopvang. Luiers en verzorgingsproducten hoef je niet mee te brengen naar de opvang, wij hebben alles wat nodig is in huis. Bij ons dagverblijf werken we met KIJK!, dit is een observatiemethode waarmee we het welbevinden en de ontwikkeling van je kindje goed monitoren. Natuurlijk houden we jou hiervan goed op de hoogte!

 • Opvangvormen

  Kinderdagverblijf

  KDV Plons heeft vier verticale groepen. Dit houdt in dat de leeftijden op de groepen variëren van 0 tot 4 jaar. Wat verticale groepen zo leuk maakt, is dat de kinderen een hoop van elkaar kunnen leren. Net als broertjes en zusjes leren de jongsten spelenderwijs van de oudsten. De groepen zijn op zo’n manier ingericht dat de kinderen het speelgoed of spelmateriaal zelf kunnen kiezen. Er zijn in de groepsruimten hoekjes gecreëerd waar de kinderen in alle vrijheid kunnen spelen, ontdekken en zich zo spelenderwijs ontwikkelen. Wij beschikken over een heerlijke, veilige tuin aan het water, we kijken uit op een binnenhaventje waar veel spannends te zien is voor de kinderen. In de tuin staan, speeltoestellen, een doolhof en een zandbak. Uiteraard beschikken we ook over fietsjes, steppen en ander buitenspeelgoed.

 • Bijzonderheden

  Digitale beweegvloer!

  We organiseren geregeld speciale activiteiten voor peuters zoals een peuteruurtje of peuter yoga. Wij gebruiken thema's uit de methode Uk & Puk, een ontwikkelingsgericht programma met veel aandacht voor de taalontwikkeling en de woordenschat.

  Carrièremap

  Ieder kind krijgt een eigen map gevuld met knutselwerken en verhalen over zijn/haar Plons-'carrière'. Deze map krijgt uw kind mee bij het afscheid van Vlietkinderen Kinderdagverblijf Plons. Wij bewegen graag bij Plons. Dat doen we dagelijks en wij hebben hier ondersteuning van een digitale beweegvloer. Innovatief en actief dus!

  Wij vinden het leuk als u een kijkje komt nemen bij Kinderdagverblijf Plons. Bel ons gerust voor een rondleiding of regel een afspraak voor een rondleiding via deze site.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 268199826
  52 Kindplaatsen

 • Scholen

  Pius X

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Plons"

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal