NederlandsEngels

Kindcentrum Pukkie

Kindcentrum Voorburg Noord | Pukkie

Kinderdagverblijf Pukkie is een begrip in Voorburg Noord, iedere dag een feestje voor uw kind. Samen spelen, samen delen, samen leren! Bij Pukkie werken we met vier verticale groepen. Dit houdt in dat de leeftijden op de groepen variëren van 0 tot 4 jaar.

Wat verticale groepen zo leuk maakt, is dat de kinderen van elkaar kunnen leren net als in een gezinssituatie met broertjes en zusjes. Er heerst in ons KDV een huiselijke en vriendelijke sfeer, de groepsruimtes zijn veilig ingericht zodat kinderen vrijuit kunnen spelen. We beschikken over een heerlijke buitenruimte met zand, water en groen.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCultuurSportCreativiteitAtelierWarme maaltijdZwemlesHuiswerkbegeleidingKapperPiramideUk & PukEarlyBird
Daisy Veenstra

Manager kindcentrum

Daisy Veenstra

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Op Kinderdagverblijf Voorburg Noord | Pukkie zijn vier verticale groepen. Dit houdt in dat de leeftijden op de groepen variëren van 0 tot 4 jaar. Wat verticale groepen zo leuk maakt, is dat de kinderen een hoop van elkaar kunnen leren, de jongsten leren van de oudsten, net als broertjes en zusjes in een gezinssituatie. De groepen zijn op zo’n manier ingericht dat uw kind het speelgoed of spelmateriaal zelf kan kiezen.

  Er zijn in de groepsruimten hoekjes gecreëerd waar de kinderen in alle vrijheid kunnen spelen, ontdekken en zich zo ontwikkelen. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Communicatie tussen de ouders en pedagogisch medewerker is één van onze speerpunten. Wij vinden het erg belangrijk om dagelijks, bijvoorbeeld bij breng- en haalmomenten, persoonlijk contact met je te onderhouden.

  Ook gebruiken we een digitaal ouderportaal, waarmee wij je op de hoogte houden van het welbevinden van je kind. Thema's, activiteiten, digitale schriftjes en leuke foto's van de dagelijkse activiteiten die er op Pukkie gedaan worden, komen via dit platform naar je toe. Er is ook een ouderportaal app deze is te downloaden via de app-store of google-play. Zo kun je altijd en overal op de hoogte zijn!

 • Opvangvormen

  Kinderdagverblijf

  We zorgen voor een veilige maar uitdagende speelomgeving voor de kleintjes. We bieden een gevarieerd activiteitenaanbod, samen versjes opzeggen, liedjes zingen, maar ook knutselen, lekker kliederen met zand en water en natuurlijk boekjes lezen. Vanzelfsprekend spelen we ook dagelijks lekker buiten! We zorgen ervoor dat de ouders kinderen op het KDV (3+) een activiteitenaanbod aangereikt krijgen dat past bij hun ontwikkeling. We eten gezamenlijk fruit, groentehapjes en boterhammen, maar je kunt ook voor een warme lunchmaaltijd kiezen voor je kleintje. Vlietkinderen werkt toe naar het opnemen van de warme lunch in het standaard opvangaanbod. Onze maaltijden worden geleverd door Madaga, een gerenommeerde leverancier binnen de kinderopvang. Luiers en verzorgingsproducten hoef je niet mee te brengen naar de opvang, wij hebben alles wat nodig is in huis. Bij ons dagverblijf werken we met KIJK!, dit is een observatiemethode waarmee we het welbevinden en de ontwikkeling van je kindje goed monitoren. Natuurlijk houden we jou hiervan goed op de hoogte!

 • Bijzonderheden

  We werken met thema’s uit de ontwikkelingsstimulerende methode Uk & Puk en bieden (spel)materiaal aan dat aansluit op de belevingswereld van uw kind. Onze Pedagogisch medewerkers nemen de tijd om het ritme van de kinderen aan te houden, zoals ze dat thuis gewend zijn. Door elke dag goed het welbevinden van jouw kind te blijven monitoren kunnen we gerichte activiteiten aanbieden. Door alles te benoemen, maken baby’s al snel kennis met de taal en dit helpt hen om zich veilig te voelen. Een 'voorleestante' en laarsjes voor de regen Ons team is een gemengd team van jongere en oudere Pedagogisch medewerkers, allen met veel ervaring en goed opgeleid, die hun werk met heel veel plezier en liefde doen!

  Buiten het normale dagritme organiseren we zomer-, herfst, en kerstfeesten. Ook worden er verschillende activiteiten aangeboden naast de thema’s van Uk & Puk, zoals yoga, peutergym, poppenkast, de ‘voorleestante’, het 3+ project (waar kinderen die er aan toe zijn meer uitdaging krijgen) én muziekactiviteiten.

  Wij vinden het belangrijk dat kinderen buiten spelen en we zijn blij te kunnen beschikken over een ruime, veilige speelplaats. We zijn voorbereid op alle weersomstandigheden, we hebben bijvoorbeeld kaplaarsjes en parapluutjes voor de regentijd en een waterbaan of zandbak voor de warme dagen.

  Een knipbeurt en een warme lunch met verse groente

  Als extra service kun je (op afspraak) gebruik maken van onze huiskapper. Jouw kind kan door een ervaren, professionele kapster op Pukkie geknipt worden in het model dat je van te voren met ons bespreekt. Bij ons kun je ook, (nu nog tegen een kleine vergoeding), gebruik maken van de warme (lunch) maaltijd. Je kind krijgt dan een dagverse maaltijd met verse groenten, vegetarisch of met een stukje vlees, vis of een eitje.

  Vraag er gerust naar bij de Pedagogisch medewerkers. Heb je vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of nog leuker, kom eens een kijkje nemen op Kinderdagverblijf Pukkie.

  Kosten

  De tarieven voor kinderdagopvang bij Vlietkinderen kun je hier vinden.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 300242864
  56 Kindplaatsen

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18.30 uur.

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Pukkie"

Bel ons Plan een rondleiding Download foto's en schriftje Download foto's en schriftje