NederlandsEngels

Kindcentrum Pukkie

Kindcentrum Voorburg Noord | Pukkie

Kinderdagverblijf Pukkie is een begrip in Voorburg Noord, iedere dag een feestje voor uw kind. Samen spelen, samen delen, samen leren! Bij Pukkie werken we met vier verticale groepen en een babygroep. De leeftijden in de verticale groepen variëren van 0 tot 4 jaar. De leeftijd in de babygroep loopt van 0 tot 2 jaar.

Wat verticale groepen zo leuk maakt, is dat de kinderen van elkaar kunnen leren net als in een gezinssituatie met broertjes en zusjes. Er heerst in ons KDV een huiselijke en vriendelijke sfeer, de groepsruimtes zijn veilig ingericht zodat kinderen vrijuit kunnen spelen. We beschikken over een heerlijke buitenruimte met zand, water en groen.

Voorzieningen:

BuitenspeelplaatsMuziekCreativiteitKapperUk & PukWarme groentemaaltijd
Daisy Veenstra

Manager kindcentrum

Daisy Veenstra

Praktische informatie over deze opvang

 • Aanbod

  Bij Pukkie werken we met vier verticale groepen en een babygroep. De leeftijden in de verticale groepen variëren van 0 tot 4 jaar. De leeftijd in de babygroep loopt van 0 tot 2 jaar.  Wat verticale groepen zo leuk maakt, is dat de kinderen een hoop van elkaar kunnen leren, de jongsten leren van de oudsten, net als broertjes en zusjes in een gezinssituatie. De groepen zijn op zo’n manier ingericht dat uw kind het speelgoed of spelmateriaal zelf kan kiezen.

  De babygroep is volledig toegerust op de opvang van de jongste kinderen, een rustige omgeving waar kinderen zich veilig voelen en goed gedijen. 

  Er zijn in alle groepsruimtes hoekjes gecreëerd waar de kinderen in alle vrijheid kunnen spelen, ontdekken en zich zo ontwikkelen.

  Communicatie tussen de ouders en pedagogisch medewerker is één van onze speerpunten. Wij vinden het erg belangrijk om dagelijks, bijvoorbeeld bij breng- en haalmomenten, persoonlijk contact met je te onderhouden.

  We maken gebruik van een digitaal ouderportaal, een Ouderapp, waarmee wij je op de hoogte houden van het welbevinden van je kind. Thema's, activiteiten, groepsberichten en leuke foto's van de dagelijkse activiteiten die er op Pukkie gedaan worden, komen via de app naar je toe. Zo kun je altijd en overal op de hoogte zijn!

 • Opvangvormen

  Kinderdagverblijf

  We zorgen voor een veilige maar uitdagende speelomgeving voor de kleintjes. We bieden een gevarieerd activiteitenaanbod, samen versjes opzeggen, liedjes zingen, maar ook knutselen, lekker kliederen met zand en water en natuurlijk boekjes lezen. Vanzelfsprekend spelen we ook dagelijks lekker buiten! We zorgen ervoor dat de ouders kinderen op het KDV (3+) een activiteitenaanbod aangereikt krijgen dat past bij hun ontwikkeling. 

  Wij zorgen voor alles wat je kleintje nodig heeft
  We eten gezamenlijk fruit en gezonde warme lunch met veel groente, dit is opgnomen in ons standaard opvangaanbod. Net als luiers en verzorgingsproducten, deze hoef je ook niet mee te brengen naar de opvang, wij hebben alles wat nodig is in huis. Is er iets anders nodig dan ons standaard aanbod? Bespreek dit dan met de pedagogisch professional van de groep, of de manager van de locatie. 

  Wij werken met een observatiemethode waarmee we het welbevinden en de ontwikkeling van je kindje monitoren. Natuurlijk houden we jou regelmatig op de hoogte hiervan, heb je hier vragen over? Stel ze dan gerust! 

 • Bijzonderheden

  We bieden (spel)materiaal aan dat aansluit op de belevingswereld van jouw kind. Onze Pedagogisch medewerkers nemen de tijd om het ritme van de kinderen aan te houden, zoals ze dat thuis gewend zijn. Door elke dag goed het welbevinden van jouw kind te blijven monitoren kunnen we gerichte activiteiten aanbieden. Door alles te benoemen, maken baby’s kennis met taal en dit helpt hen om zich veilig te voelen.

  Ons team is een gemengd team van jongere en oudere Pedagogisch medewerkers, allen met veel ervaring en goed opgeleid, die hun werk met heel veel plezier en liefde doen!

  Buiten het normale dagritme organiseren we zomer-, herfst, en kerstfeesten. Ook worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals yoga, peutergym, poppenkast,  3+ activiteiten (waar kinderen die er aan toe zijn meer uitdaging krijgen) én muziekactiviteiten.

  Wij vinden het belangrijk dat kinderen buiten spelen en we zijn blij te kunnen beschikken over een ruime, veilige buitenruimte. We zijn voorbereid op alle weersomstandigheden, we hebben bijvoorbeeld kaplaarsjes en parapluutjes voor de regentijd en een waterbaan of zandbak voor de warme dagen.

  Heb je vragen dan kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Of nog leuker, kom eens een kijkje nemen op Kinderdagverblijf Pukkie.

  Kosten
  De tarieven voor kinderdagopvang bij Vlietkinderen kun je hier vinden.

 • Inspectierapporten
 • Opvangtype(s)

  KDV:
  LRK nummer: 300242864
  56 Kindplaatsen

 • Contactgegevens locatie

Adres

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07:30 tot 18.30 uur.

Neem een kijkje bij "Kindcentrum Pukkie"

Bel ons Plan een rondleiding