NederlandsEngels

Vlietkinderen: Kinderopvang Den Haag

Als je op zoek bent naar kinderopvang in de buurt van Den Haag dan zit je bij Vlietkinderen goed! Vlietkinderen is een professionele kinderopvang organisatie met o.a. kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buiten-, tussen- en naschoolse opvanglocaties (buitenschoolse opvang) in de omgeving Den Haag

Bekijk hier onze locaties

kinderopvang Den Haag Leidschendam Voorburg

Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in de omgeving 's Gravenhage

Op een kinderdagverblijf van Vlietkinderen draait het om het creëren van een veilige en plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, waar kinderen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Met gekwalificeerde pedagogische medewerkers en een divers aanbod in spel- muiek- en creatieve activiteiten, streven wij ernaar om meer dan alleen een kinderopvang te zijn. Bij Vlietkinderen willen wij kinderen laten ontdekken, ontwikkelen, spelen, groeien, leren en ervaren. Daarom is een dag bij Vlietkinderen op één van de kinderopvang locaties in Den Haag hartstikke leuk, leerzaam en supergezellig!

Kinderopvang Den Haag Buitenschoolse opvang

Ben je op zoek naar kinderopvang in de buurt? Vlietkinderen biedt in en rond de omgeving van Den Haag meerdere kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangmogelijkheden aan. Alle opvangmogelijkheden zijn dichtbij of in de basisscholen en uitstekend bereikbaar. Woon jij in de buurt van Den Haag en ben je nog op zoek naar baby- of kinderopvang? Bekijk dan alle kinderopvanglocaties hieronder.

 
Werken en leren op een Kinderdagverblijf in Den Haag?

Heb jij altijd al wel willen werken met kinderen? Ben jij op zoek naar een vacature in de kinderopvang, en kom jij uit de omgeving van Den Haag? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Ook kan je bij Vlietkinderen stagelopen op een kinderdagverblijf.

Wij bieden voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) stageplaatsen aan voor o.a. pedagogische werk, sport en bewegen en marketing en communicatie. Bekijk hier de openstaande stageplekken. Lees meer over werken en leren in de kinderopvang.

 
Kinderopvang den haag - Werken en leren op een kinderdagverblijf


Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, TSO, BSO of naschoolse opvang bij jou in de buurt! 

Kinderdagverblijven in en rondom Den Haag

Of het nu gaat om kinderopvang, buitenschoolse  opvang of vakantieopvang, Vlietkinderen heeft voor iedereen de juiste kinderopvang locaties in de buurt. Hieronder vind je alle kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang van Vlietkinderen in de omgeving Den Haag.

Kinderopvang Den Haag: KDV, BSO, TSO of Peuteropvang
 

Wachtlijst kinderdagverblijven Den Haag

Er is altijd een wachtlijst voor de kinderopvang Den Haag. Bij Vlietkinderen spreken wij over een aanmeldlijst voor de kinderopvang. Wij adviseren dan ook om het aanmelden van je kindje bij de kinderopvang zo snel mogelijk te doen. 

Meer informatie over het aanmelden van kinderen

Onze locaties in Den Haag:

Bel ons Plan een rondleiding