Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vlietkinderen: Kinderopvang in Den Haag

Als je op zoek bent naar kinderopvang locaties in Den Haag dan zit je bij Vlietkinderen goed! Vlietkinderen is een professionele kinderopvang organisatie met o.a. kinderdagverblijven, peuterspeelzalen, buiten-, tussen- en naschoolse opvanglocaties (buitenschoolse opvang) in de omgeving Den Haag.

Babyopvang Den Haag

Kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang in de omgeving 's Gravenhage

Op een kinderdagverblijf van Vlietkinderen draait het om het creëren van een veilige en plezierige omgeving voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar, waar kinderen de kans krijgen hun talenten te ontwikkelen. Met gekwalificeerde pedagogische medewerkers en een divers aanbod in spel- muiek- en creatieve activiteiten, streven wij ernaar om meer dan alleen een kinderopvang te zijn. Bij Vlietkinderen willen wij kinderen laten ontdekken, ontwikkelen, spelen, groeien, leren en ervaren. Daarom is een dag bij Vlietkinderen op één van de kinderopvang locaties in Den Haag hartstikke leuk, leerzaam en supergezellig!

Den Haag Buitenschoolse opvang

Vlietkinderen biedt in en rond de omgeving van Den Haag meerdere kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvangmogelijkheden aan. Alle opvangmogelijkheden zijn dichtbij of in de basisscholen en uitstekend bereikbaar. Woon jij in de buurt van Den Haag en ben je nog op zoek naar baby- of kinderopvang? Bekijk dan alle kinderopvanglocaties hieronder.

 
Werken en leren op een KDV in Den Haag?

Heb jij altijd al wel willen werken met kinderen? Ben jij op zoek naar een vacature in de kinderopvang, en kom jij uit de omgeving van Den Haag? Bekijk dan onze vacaturepagina!

Ook kan je bij Vlietkinderen stagelopen op een kinderdagverblijf.

Wij bieden voor de beroepsopleidende leerweg (BOL) stageplaatsen aan voor o.a. pedagogische werk, sport en bewegen en marketing en communicatie. Bekijk hier de openstaande stageplekken. Lees meer over werken en leren in de kinderopvang.

 
Werken en leren op een kinderdagverblijf


Kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, TSO, BSO of naschoolse opvang bij jou in de buurt!
 

Kinderdagverblijven in en rondom Den Haag

Of het nu gaat om kinderopvang, buitenschoolse  opvang of vakantieopvang, Vlietkinderen heeft voor iedereen de juiste kinderopvang locaties in de buurt. Hieronder vind je alle kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang van Vlietkinderen in de omgeving Den Haag.

KDV, BSO, TSO of Peuteropvang
 

Wachtlijst kinderdagverblijven Den Haag

Er is altijd een wachtlijst voor de kinderopvang Den Haag. Bij Vlietkinderen spreken wij over een aanmeldlijst voor de kinderopvang. Wij adviseren dan ook om het aanmelden van je kindje bij de kinderopvang zo snel mogelijk te doen. 

Meer informatie over het aanmelden van kinderen

Alle kinderdagverblijven van Vlietkinderen in s'Gravenhage:

Kinderopvang Leidschenveen De Velden | Balans
Klaverveld 3
2492 MA Den Haag
T 06-40975436 (dag- en peuteropvang)
T 2 06-40174163 (BSO)

Kinderopvang Leidschenveen de Vissen | 't Kompas
Eendenplein 2
2492 NZ Den Haag (Leidschenveen)
T 070 - 444 58 25

Kinderopvang Leidschenveen Forepark | De Vuurtoren
Ciceropad 10
2493 ZK Den Haag
T 070 200 52 55
T 2 070-200 52 64 / 070-200 52 59
T 3 070-200 52 64

Kinderdagverblijf Voorbug West | Plons
Maanweg 20
2516 AA Den Haag
T 070-3192240

Meest gestelde vragen over kinderopvang
  • Welke soorten kinderopvang biedt Vlietkinderen aan in de omgeving Den Haag?

Of het nu gaat om flexibele kinderopvang, voorschoolse opvang of babyopvang. Vlietkinderen is een kinderopvang organisatie met locaties in Den Haag, Voorburg en Leidschendam. Meer informatie over de opvang van kinderen bij Vlietkinderen.

  • Wat zijn de kosten voor kinderopvang in Den Haag?

De kosten voor de kinderopvang bij Vlietkinderen vind je op de pagina tarieven. Heb jij hulp nodig bij het berekenen van de kosten voor de Kinderopvang. Maak dan gebruik van onze rekenhulp!

  • Is er een wachtlijst/aanmeldlijst voor kinderopvang in Den Haag?

Ja er is altijd een wachtlijst en adviseren wij de aanvraag voor kinderopvang zo snel mogelijk te doen. Gelukkig hebben wij meerdere locaties ter beschikking! Lees meer informatie over het aanmelden van kinderen in onze informatiebrochures!

  • Bieden jullie ook babyopvang in Den Haag aan?

Jazeker, en de opvanglocaties van Vlietkinderen zijn compleet verzorgd met luiers, flesvoeding en ook maaltijden zijn inbegrepen. Lees meer informatie over babyopvang in Den Haag.