Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Kinderdagverblijf omgeving Den-Haag | Vlietkinderen

Kinderdagverblijf | Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Vlietkinderen is een professionele kinderopvang organisatie. Wij hebben kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en buitenschoolse opvanglocaties in Leidschendam-Voorburg en Den Haag. Een Vlietkinderen kinderdagverblijf biedt een veilige, plezierige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar. Dit garanderen we door het leveren van goede kwaliteit, in een veilige omgeving, met gekwalificeerde pedagogische medewerkers én een divers aanbod van spel en activiteiten, toegerust op de verschillende leeftijden. Minstens zo belangrijk voor uw kind is het zien van vaste, vertrouwde gezichten. Daarom delen wij de kinderen in vaste groepen in. Hierdoor maakt/maken uw kind(eren) bovendien al op jonge leeftijd vriendjes. Daarnaast werken wij, zoveel als mogelijk, met vaste pedagogisch medewerkers per groep. Dit versterkt de vertrouwensrelatie tussen kind en medewerker.

Bij Vlietkinderen worden de kinderen gedurende de dag vakkundig begeleid door onze gekwalificeerde pedagogisch medewerkers. Maar onze kinderdagverblijven hebben zoveel meer te bieden dan alleen een onderdak voor uw kinderen als u naar uw werk bent. Onze kinderdagopvang draagt positief bij aan de ontwikkeling van uw kind op sociaal-emotioneel, motorisch, creatief en cognitief gebied. Wij maken de sfeer op het kinderdagverblijf zo huiselijk mogelijk. Dit betekent veel persoonlijke aandacht voor ieder kind. Bekijk ook onze pagina met betrekking tot opvoedkundig advies.

Kinderdagverblijf

Alle kinderdagverblijf locaties van Vlietkinderen

Vlietkinderen heeft negen mooie en goed onderhouden kinderdagverblijven (KDV) in Leidschendam-Voorburg en Den Haag (Leidschenveen). Wij werken in de meeste dagverblijven met verticale groepen. Dit wil zeggen dat er een gevarieerde leeftijdsopbouw is: drie baby's, drie dreumesen en zes peuters in een groep. Dit vergroot de dynamiek in de groep en komt het dichtst bij een gewone gezinssituatie. Per groep zijn er twee vaste pedagogisch medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Vlietkinderen Kinderdagverblijf de Waterlelie (Duimelijntje) in Leidschendam heeft naast de verticale groepen (0 tot 4 jaar) ook een babygroep.

Wij weten dat het moeilijk is om de juiste keuze te maken met het vinden van een goed en betrouwbaar kinderdagverblijf voor uw kind. Wij willen deze keuze daarom makkelijker voor u maken. Dit doen wij door het geven van een rondleiding op onze kinderdagverblijven. Voordat u kiest welke opvang het beste bij u past, is het fijn om alvast de sfeer te proeven op locatie. Kom gerust eens een kijkje nemen. Wij nemen graag de tijd voor u, zodat u uw wensen met ons kunt delen en uw vragen kunt stellen. Bel onze medewerkers van klantenservice op 070 317 59 59 om een afspraak te maken op het kinderdagverblijf/de kinderdagverblijven van uw keuze. U kunt ook zelf een rondleiding aanvragen.

 Vlietkinderen kinderdagverblijf

Meer informatie

Wilt u meer informatie met betrekking tot onze buitenschoolse opvang locaties? Bekijk dan één van onze brochures. Ook verwijzen we u graag door naar het overzicht van de kinderdagverblijf tarieven van Vlietkinderen. Indien wij u mogen verwelkomen als klant bij Vlietkinderen en uw kind is geplaatst bij een van onze locaties, dan nodigen wij u bij een eerste plaatsing altijd uit voor een intakegesprek. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!


Tussenschoolse opvang | Naschoolse opvang | Buitenschoolse opvang | Peuterspeelzaal


Scroll naar beneden voor een overzicht van onze locaties ⇓

Zoek een kinderdagverblijf bij u in de buurt

Kinderopvangsoort

Postcode

Aantal km van woonplaats