Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Extra service | VlietkinderenKapper op locatie

Een bezoekje aan de kapper kan soms stress opleveren voor u en uw kind. Met onze kappersservice (Rosie van Laar/Scissors at Home) is dit verleden tijd! Uw kind wordt geknipt door een professionele kapster met passie voor haar vak en liefde voor kinderen. De kinderen krijgen volop aandacht en voordat ze het in de gaten hebben staan ze met een frisse, stoere of lieve coupe weer naast de stoel.

Zwemles

Zwemdiploma halen in naschoolse opvang tijd? Bij sommige locaties in Voorburg kan dat. Vraag ernaar op de locatie van uw kind(eren)! 

Huiswerk maken

De pedagogisch medewerkers van onze BSO locaties kunnen uw kinderen begeleiding geven bij het maken van hun huiswerk. We zorgen voor een rustig plekje op de locatie en helpen de kinderen waar mogelijk.

Koffie op de locatie of voor onderweg

Wilt u nog een kopje koffie drinken voordat u gaat werken? Dat kan bij onze locatie De Vuurtoren in Leidschenveen. Doe het wel veilig, uit de buurt van de kinderen. U mag de koffie natuurlijk ook meenemen. Lekker en handig voor onderweg, in een milieuvriendelijke kartonnen beker.

Extra service bij Vlietkinderen

Vlietkinderen kent verschillende extra services, zoals ontbijtservice, warme (lunch)maaltijden met veel groente, lunchgemak (TSO), een kapper op de locatie, luiers en flesvoeding inbegrepen en een uitgebreid activiteitenaanbod. Voor sommige diensten betaalt u iets extra’s, bijvoorbeeld als u kiest voor een warme maaltijd voor uw kind op het kinderdagverblijf.

Warme maaltijdservice

Wij maken het u graag makkelijk. Op de dagen dat uw kind naar de opvang gaat, kan uw kind bij ons tussen de middag lekker warm eten. Als uw kind op het kinderdagverblijf de dagelijkse portie groente/warm eten al heeft gehad, dan heeft u daar 's avonds geen omkijken meer naar!

Wij eten met de kinderen een gezonde maaltijd, bereid met verse, veelal biologische, seizoensgroenten. Eenpansgerechten zoals stamppotjes, macaroni, spaghetti, maar ook groente met een aardappeltje of rijst met vis of vlees. Het is mogelijk om voor de allerkleinsten verse groentehapjes te bestellen. Natuurlijk houden we rekening met allergieën. 

Bij de buitenschoolse opvanglocaties in de regio Voorburg kunt u voor uw kind(eren) een warme maaltijd laten bezorgen. Bestellen en betalen (iDeal) van de maaltijden kan gewoon via onze website. Een handige service voor de kinderen die bijvoorbeeld direct na de opvang doorgaan naar hun sportclub.

U kunt natuurlijk ook de maaltijden bestellen voor thuis. Vóór 9 uur 's ochtends uw bestelling doorgeven en u neemt 's avonds de maaltijden mee naar huis. Even in de oven of magnetron en... aan tafel! Een gezonde maaltijd zonder drukte.

Onze maaltijden worden geleverd door Lekker en Vers/Madaga een volledig gecertificeerde leverancier, gespecialiseerd in voeding voor jonge kinderen.

De maaltijden voor onze BSO's komen van onze plaatselijke groentebedrijven Het Karrewiel-catering of van Rijn Culinair.  

Lunchgemak

Op een aantal van onze tussenschoolse opvang locaties kunnen uw kinderen gebruik maken van 'Lunchgemak'. De kinderen eten een verse broodmaaltijd met drinken, fruit en/of yoghurt. U hoeft dus niets van huis mee te geven. De kinderen eten gezellig met elkaar aan tafel een gezonde, verse lunch. 

Maakt u naast de tussenschoolse opvang ook gebruik van onze naschoolse opvang bij Vlietkinderen? Sluit dan een arrangement af. U betaalt niets extra’s voor Lunchgemak op de dagen dat uw kind ook onze naschoolse opvang bezoekt.

Ontbijtservice

’s Morgens haasten, vlug aankleden, snel een fles, een bordje pap of boterhammetje voor onderweg, naar het kinderdagverblijf en hup… de file in of haasten om op tijd op het werk te zijn. Herkent u dit?

Wij zorgen dat uw kind een gezond, vers ontbijt krijgt. Dit kan een fles zijn, een bordje pap en/of een boterham, afhankelijk van de leeftijd van uw kind en uw wensen.