Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties

Kapper op locatie

Een bezoekje aan de kapper kan veel stress opleveren voor u en uw kind. Met deze service is dit verleden tijd! Uw kind wordt geknipt door een professionele kapster met passie voor haar vak en liefde voor kinderen. De kinderen krijgen volop aandacht en voordat ze het in de gaten hebben staan ze met een frisse, stoere of lieve coupe weer naast de stoel.

Vervoer naar zwemles

Zwemdiploma halen in naschoolse opvang tijd? Onze naschoolse opvang in Voorburg biedt gratis vervoer naar zwemles en toezicht tijdens de les. U krijgt via Vlietkinderen bovendien 50% korting op het inschrijfgeld!

Huiswerkbegeleiding

Vlietkinderen heeft bij een aantal 8+ locaties huiswerkbegeleiding. Dit doen we in samenwerking met de professionals van H3X-studiebegeleiding.

Er is veel aandacht voor leergedrag waardoor de resultaten verbeteren. Zij leveren de docenten voor de workshops. Natuurlijk zijn onze eigen pedagogisch medewerkers ook aanwezig.

Koffie-to-go

Wilt u nog een kopje koffie drinken voordat u gaat werken? Dat kan op Vlietkinderen locatie De Vuurtoren in Den Haag Leidschenveen. Lekker en handig voor onderweg! In een milieuvriendelijke kartonnen beker. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van het WiFi netwerk van de betreffende locatie. 

Extra service bij Vlietkinderen

Vlietkinderen kent verschillende services, zoals ontbijtservice, warme (lunch)maaltijden, lunchgemak, kapper op locatie, koffie to go, huiswerk-begeleiding, luierservice en een uitgebreid activiteitenaanbod. Voor sommige diensten betaalt u iets extra’s, bijvoorbeeld als u kiest voor een warme maaltijd voor uw kind op het kinderdagverblijf.

Ontbijtservice

’s Morgens haasten, vlug aankleden, snel een fles, een bordje pap of boterhammetje voor onderweg, naar het kinderdagverblijf en hup… de file in of haasten om op tijd op het werk te zijn. Herkent u dit?

Wij zorgen dat uw kind een gezond, vers ontbijt krijgt. Dit kan een fles zijn, een bordje pap en/of een boterham, afhankelijk van de leeftijd van uw kind en uw wensen. 

Warme maaltijdservice

Wij maken het u graag makkelijk. Op de dagen dat uw kind naar de opvang gaat, kan uw kind bij ons tussen de middag lekker warm eten. Als uw kind op het kinderdagverblijf de dagelijkse portie groente/warm eten al heeft gehad, dan heeft u daar 's avonds geen omkijken meer naar!

Wij eten met de kinderen een gezonde maaltijd, bereid met verse, veelal biologische, seizoensgroenten. Eenpansgerechten zoals stamppotjes, macaroni, spaghetti, maar ook groente met een aardappeltje of rijst met vis of vlees. Het is mogelijk om voor de allerkleinsten verse groentehapjes te bestellen. Natuurlijk houden we rekening met allergieën. 

Bij de naschoolse opvanglocaties in de regio Voorburg starten we vanaf juni 2016 ook met warme maaltijden voor de kinderen. Bestellen en betalen (iDeal) van de maaltijden kan gewoon via onze website. Een handige service voor de kinderen die bijvoorbeeld direct na de opvang doorgaan naar hun sportclub. U kunt natuurlijk ook de maaltijden bestellen voor thuis. Voor 9 uur 's ochtends uw bestelling doorgeven en u neemt 's avonds de maaltijden mee naar huis. Even in de oven of magnetron en... aan tafel! Een gezonde maaltijd zonder drukte.

Onze maaltijden worden al enkele jaren geleverd door Het Karrewiel-catering, naar volle tevredenheid!

Bent u benieuwd naar de maaltijden van deze week? Klik dan hier.

Lunchgemak

Op een aantal van onze tussenschoolse opvang locaties kunnen uw kinderen gebruik maken van 'Lunchgemak'. De kinderen eten een verse broodmaaltijd met drinken, fruit en/of yoghurt. U hoeft dus niets van huis mee te geven. De kinderen eten gezellig met elkaar aan tafel een gezonde, verse lunch. Voor € 2,- (extra kosten buiten het TSO abonnement) eet uw kind een gezonde, lekkere, verse lunch.

Maakt u naast de tussenschoolse opvang ook gebruik van onze naschoolse opvang bij Vlietkinderen? Sluit dan een arrangement af. U betaalt niets extra’s voor Lunchgemak op de dagen dat uw kind ook onze naschoolse opvang bezoekt.