Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Een bijbaan in de kinderopvang?

Ben je al flink gevorderd met je HBO-bachelorstudie en wil je daarnaast een goed betaalde bijbaan die ook nog eens super is voor je persoonlijke ontwikkeling en je cv?

Denk dan eens aan de kinderopvang!

Studenten met een pedagogische, sociale, sportieve en/of creatieve studierichting kunnen, mits zij voldoende studiepunten hebben behaald, als volwaardig Pedagogisch professional aan de slag in de kinderopvang.

Benieuwd of jij met jouw opleiding gekwalicifeerd bent voor een bijbaan bij Vlietkinderen? Bekijk dan hier het overzicht van de geaccepteerde opleidingen: Opleidingen voor Pedagogisch Medewerker

Er is van alles mogelijk!

Van enkele uren per maand tot meerdere dagen per week, er is van alles mogelijk en dus altijd goed te combineren met je studie.

Vlietkinderen | Een bijbaan in de kinderopvang

Een extra stap in je professionele ontwikkeling!

Met een bijbaan in de kinderopvang doe je snel veel ervaring op. Daarnaast lever je ook nog eens een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Hoe mooi is dat?! En, doordat je voldoende gekwalificeerd bent, krijg je direct volwaardig uitbetaald; je uurloon kan daardoor 2 à 3 maal hoger liggen dan bij een andere bijbaan. Zo’n kans laat je toch niet liggen?

Solliciteer nu voor een bijbaan in de kinderopvang via ons sollicitatieformulier.