Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Kom bij ons werken!

Vacature: Combifunctie peuterspeelzaal, Spel- en Opvoedpunt, BSO - Kindcentrum De Lusthof 

Kleine kinderen worden groot, maak jij het verschil? Solliciteer voor 15 augustus!
Ben jij die actieve, geduldige, enthousiaste en vrolijke Pedagogisch medewerker die wij zoeken? Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende baan? Die hebben wij voor jou bij Kindcentrum De Lusthof in combinatie met Peuterspeelzaal De Ballon; een combinatie van vier ochtenden peuterspeelzaal, een ½ dag Spelinloop, drie dagen naschoolse- en vier dagen tussenschoolse opvang. Uren: gemiddeld 30-34 uren per week. Een goede samenwerking in onze teams vinden we heel belangrijk!

Jij bent:

In het bezit van een diploma erkend in de CAO Kinderopvang, (o.a. kindgerichte opleiding CAO Kinderopvang, Sport en Bewegen, PW niveau 3 of 4 of SPH). Een teamspeler, enthousiast, verantwoordelijk, creatief en zelfstandig.

Jij kunt:

Iets extra’s betekenen voor onze kinderen en je collega’s, goed samenwerken, goed communiceren met ouders/verzorgers en collega’s, en natuurlijk prima Nederlands spreken en schrijven.

Wat hebben wij je te bieden?

CAO Kinderopvang schaal 6, na een tijdelijk overeenkomst de mogelijkheid tot een onbepaalde tijd overeenkomst. We hebben een fietsplan en we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie. De salariëring, afhankelijk van je ervaringsjaren bij een fulltime dienstverband (36 uur), ligt tussen €2037 - €2711.

Direct solliciteren?

Stuur dan vóór 15 augustus 2018 aanstaande een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl met je motivatie en CV. Meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Freya Verhage, clustermanager via 06 160 411 55 of per mail f.verhage@vlietkinderen.nl