Aanmelden
Rondleiding aanvragen
Onze locaties
Vacatures

Vacature - Buitenschoolse Opvang Stoer & Robuust (BSO, TSO & Flex-medewerker)

Maak jij het verschil op BSO Stoer en Robuust?

Ben jij de actieve, enthousiaste, zelfstandige, vrolijke en ondernemende pedagogisch medewerker die wij zoeken? Hou jij van buiten zijn en vind je het geen probleem om te rijden op onze Stint? Dan hebben wij een superleuke baan voor jou!

Op Stoer en Robuust werk je op de Buitenschoolse Opvang, in combinatie met Tussenschoolse opvang. Je vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag en donderdag. Als je daarnaast flexibel inzetbaar bent op woensdag en vrijdag, bieden wij je maximaal 30 contracturen per week.

Jij bent:

In het bezit van een diploma dat is erkend in de CAO Kinderopvang, (o.a. kindgerichte opleiding CAO Kinderopvang, Sport en Bewegen, PW niveau 3 of 4 of SPH). Een teamspeler, dynamisch, enthousiast, verantwoordelijk, creatief, zelfstandig

Jij kunt:

Stoere activiteiten bedenken en uitvoeren. Iets extra’s betekenen voor onze kinderen en je collega’s. Goed samenwerken, goed communiceren met ouders/verzorgers en natuurlijk prima Nederlands spreken en schrijven.

Wij bieden je:

Een uitdagende werkplek in een supergezellig team op een locatie met volop buitenruimte. Na je tijdelijke arbeidsovereenkomst bieden wij de mogelijkheid tot een arbeidsovereenkomst een onbepaalde tijd. Je kunt deelnemen aan ons fietsplan en we doen een bijdrage in je (actieve) sportcontributie of museumjaarkaart. Salariëring is in overeenstemming met CAO Kinderopvang, schaal 6 (Indicatie: bij een fulltime werkweek van 36 uur bedraagt het salaris tussen € 2037 - € 2711 per maand. Dit is afhankelijk van je ervaringsjaren.)

Solliciteer via een email naar solliciteren@vlietkinderen.nl met je motivatie en CV.
Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Nanda Meulmeester, clustermanager, op 06 244 89 028, of via n.meulmeester@vlietkinderen.nl