NederlandsEngels

Wat kun je doen met kinderen in de zomervakantie als het slecht weer is?

10x de leukste XL binnenspeeltuinen 

Als het zomervakantie is, je maakt geen gebruik van de (vakantie)opvang en het weer is echt heel erg slecht…, wat kun je dan met je thuiszittende kinderen gaan doen?  Dan kun je natuurlijk altijd nog naar een van de binnenspeeltuinen of indoor speelparadijzen. Natuurlijk heeft een buitenactiviteit altijd de voorkeur maar we snappen dat je het soms ook graag droog houdt!
Wij hebben voor jullie 10x de leukste XL binnenspeeltuinen op een rijtje gezet!

 • Speelparadijs Candy Castle 

  Dit overdekte speelparadijs in Amsterdam houdt je kinderen uren zoet! Het speelparadijs Candy Castle bevindt zich in een monumentale kerk en is omgetoverd in een snoepthema.

  Je kind(eren) kunnen goed hun energie kwijt tijdens het klimmen en klauteren in het speelparadijs. Ook aan de ouders hebben ze gedacht. Geniet van een overheerlijk broodje en een lekker kopje koffie. Ook is er gratis WiFi aanwezig en heb je een goed overzicht op je spelende kind(eren).

  Bezoek de website van Candy Castle

 • Bubble Jungle het Family Center

  In dit family center in Leiderdorp zijn er tal van activiteiten die jullie samen met jullie kinderen kunnen doen. Zo kun je een bezoekje brengen in de speelstad met een rollerbaan, een ballenbak, een fietsparcours of spelen in de megagrote Lego-hoek. Bezoek de klimbaan en beoefen je jungle skills tijdens het klimmen en klauteren. Of ga met de hele familie Golf spelen in het donker of daag elkaar uit tijdens een potje lasergamen. Game on! 

  Bezoek de website van Bubble Jungle

  binnenspeeltuin

 • De binnenspeeltuin van Plaswijckpark

  Plaswijckpark in Rotterdam heeft veel te bieden: van een buitenspeeltuin tot aan een binnenspeeltuin maar ook een theater, een park en een dierentuin. Als het weer opklaart kunnen jullie ook nog genieten van de buitenlucht en de buitenspeeltuin. Uren vermaak voor jou en je kinderen!

  Bezoek de website van Plaswijckpark

 • KidZcity een gigantische binnenspeeltuin

  Kom spelen bij het grootste indoor speelparadijs van de Randstad! KidZity in Utrecht, hier kunnen je kinderen echt op avontuur. Van klimmen tot aan glijden maar ook zweven, botsen en kruipen. Ga mee op de safaritrein, maak een ballontochtje of ga scheuren in een Ferrari! Voor elk kind is er de perfecte attractie. Ook de ouders kunnen gewoon mee doen of op de gezellige terrassen een oogje in het zeil houden!

  Bezoek de website van KidZitcyBallenbak

 • Hof van Eckberge Belevingspark

  In Hof van Eckberge in Eibergen kun je zowel binnen als buiten spelen. Zo kun je gaan bowlen of lasergamen en is er een grote binnenspeeltuin waar je lekker kunt klimmen, klauteren, springen op trampolines, roetsjen van een kabelbaan en grote legoblokken om mee te spelen! Je kinderen kunnen zich helemaal uitleven terwijl de ouders genieten van al het lekkers wat het restaurant te bieden heeft.

  Bezoek de website van Hof van Eckberge

 • Kids Eiland

  Kids Eiland is gevestigd in Den Haag en biedt je kinderen urenlang speelplezier. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Van touwbruggen tot aan een freefall glijbaan! Voor de ouders is er eventueel ook een opvangservice aanwezig, zodat jullie kunnen shoppen bij de Megastores van Den Haag.

  Bezoek de website van Kids Eiland

  Speelparadijzen

 • Kids Wonderland, het overdekte Avonturenpark 

  Kids Wonderland in Molenschot, is een overdekt Avonturenpark voor kinderen t/m 12 jaar. S ‘avonds wordt dit Avonturenpark sprookjesachtig verlicht en kijk je je ogen uit! Ga op ontdekkingsreis in het Wilde Westen of wordt een prinses in de sprookjes. Ouders kunnen lekker genieten van een verse koffie en heerlijk broodje op ons dek, terwijl ze een oogje in het zeil kunnen houden.

  Bezoek de website van Kids Wonderland

 • Jonkvrouwen en Ridders in Speelkasteel Hoofddorp

  Neem een duik in de grote ballenbak, en voor de echte durfallen een freefall glijbaan! Ontdek het Speelkasteel in Hoofddorp waar kinderen zich fantastisch kunnen vermaken en ouders lekker kunnen genieten in het prachtige restaurant met een uitgebreide menukaart.

  Voor de allerkleinste kasteelbewoners hebben wij een babybox, en voor de grote ridders en jonkvrouwen een uitdagende klimspeelstructuur. Kom lekker spelen bij Speelkasteel Hoofddorp.

  Bezoek de website van Speelkasteel Hoofddorp

 • Monkey Town indoor speelparadijs 

  Kinderen mogen de beest uithangen bij Monkey Town in Den Haag. Laat je kinderen onbezorgd spelen in de overdekte speeltuin. Spring zo hoog als je kan op een van de trampolines, speel met andere kinderen een potje kooivoetbal en ontsnap uit een van de spannende escaperooms! Ouders kunnen zich vermaken in de comfortabele horecagelegenheid.

  Bezoek de website van Monkey Town

  Top 10 binnenspeeltuinen

 • Ballorig Speelparadijs in s’Gravenzande

  Wil jij met je kinderen een leuke dag vol spanning en avontuur beleven? Ga dan een dagje naar Ballorig in ’s Gravenzande! Hier kunnen kinderen overdekt spelen, lekker springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Beleef de allerleukste dag vol speelplezier bij Ballorig.

  Bezoek de website van Ballorig 

  (Bron:oudersvannu)

Bel ons Plan een rondleiding Ga naar ouderportaal Ga naar ouderportaal