NederlandsEngels

Wat kun je doen met kinderen in de zomervakantie als het slecht weer is?

10x de leukste XL binnenspeeltuinen (bij jou in de buurt)

Wat kun je het beste met thuiszittende kinderen gaan doen, als het (zomer)vakantie is, slecht weer en je geen gebruik maakt van (vakantie)opvang? Dan kun je natuurlijk altijd naar een vette binnenspeeltuinen of een indoor speelparadijs! Natuurlijk heeft een buitenactiviteit altijd de voorkeur, maar we snappen dat je het soms ook graag droog houdt.
Wij hebben voor jullie 10x de leukste XL binnenspeeltuinen (bij jou in de buurt) op een rijtje gezet! + Bonus restaurant met binnenspeeltuin!

 • Candy Castle

  Dit overdekte speelparadijs in Amsterdam houdt je kinderen uren zoet! Het speelparadijs Candy Castle bevindt zich in een monumentale kerk en is omgetoverd in een snoepthema.

  Kinderen kunnen goed hun energie kwijt tijdens het klimmen en klauteren in het speelparadijs. Ook aan de ouders hebben ze gedacht. Geniet van een overheerlijk broodje en een lekker kopje koffie. Ook is er gratis WiFi aanwezig en heb je een goed overzicht op je spelende kind(eren).

  Candy Castle bevindt zich op ca. 45 minuten vanaf regio Den Haag. Bezoek de website van Candy Castle

 • Bubbeljungle

  In dit family center in Leiderdorp zijn er tal van activiteiten die jullie samen met jullie kinderen kunnen doen. Zo kun je een bezoekje brengen in de speelstad met een rollerbaan, een ballenbak, een fietsparcours of spelen in de megagrote Lego-hoek. Bezoek de klimbaan en beoefen je jungle skills tijdens het klimmen en klauteren. Of ga met de hele familie Golf spelen in het donker of daag elkaar uit tijdens een potje lasergamen. Game on! 

  Bubbeljungle bevindt zich op ca. 30 minuten vanaf regio Den Haag Bezoek de website van Bubbeljungle

  binnenspeeltuin leiderdorp den haag regio

 • Plaswijckpark

  Plaswijckpark in Rotterdam heeft veel te bieden: van een buitenspeeltuin tot aan een binnenspeeltuin maar ook een theater, een park en een dierentuin. Als het weer opklaart kun je genieten van de buitenlucht en de buitenspeeltuin. Uren vermaak voor jou en je kind(eren)!

  Plaswijckpark bevindt zich op ca. 28 minuten vanaf regio Den Haag Bezoek de website van Plaswijckpark

 • KidZcity

  Kom spelen bij het grootste indoor speelparadijs van de Randstad! KidZity in Utrecht, hier kunnen je kinderen echt op avontuur. Van klimmen tot aan glijden maar ook zweven, botsen en kruipen. Ga mee op de safaritrein, maak een ballontochtje of ga scheuren in een Ferrari! Voor elk kind is er de perfecte attractie. Ook de ouders kunnen gewoon mee doen, of op de gezellige terrassen een oogje in het zeil houden!

  KidZcity bevindt zich op ca. 55 minuten vanaf regio Den Haag Bezoek de website van KidZitcyBallenbak binnenspeeltuin

 • Hof van Eckberge

  In Hof van Eckberge in Eibergen kun je zowel binnen als buiten spelen. Zo kun je gaan bowlen of lasergamen en is er een grote binnenspeeltuin waar je lekker kunt klimmen, klauteren, springen op trampolines, roetsjen van een kabelbaan. Er zijn zelfs grote legoblokken om mee te spelen! Kinderen kunnen zich helemaal uitleven terwijl de ouders genieten van al het lekkers wat het restaurant te bieden heeft.

  Hof van Eckberge bevindt zich op ca. 120 minuten vanaf regio Den Haag Bezoek de website van Hof van Eckberge

 • Kids Eiland

  Kids Eiland is gevestigd in Den Haag en biedt je kinderen urenlang speelplezier. Voor elke leeftijd is er wel iets leuks te doen! Van touwbruggen tot aan een freefall glijbaan! Voor de ouders is er eventueel ook een opvangservice aanwezig, zodat jullie kunnen shoppen bij de Megastores van Den Haag.

  Kids Eiland bevindt zich op ca. 10 minuten vanaf centrum Den Haag Bezoek de website van Kids Eiland

  Speelparadijzen speelparadijs den haag voorburg binnenspeeltuin

 • Kids Wonderland

  Kids Wonderland in Molenschot, is een overdekt Avonturenpark voor kinderen t/m 12 jaar. 's Avonds wordt dit Avonturenpark sprookjesachtig verlicht en kijk je je ogen uit! Ga op ontdekkingsreis in het Wilde Westen of wordt een prinses in de sprookjes. Ouders kunnen lekker genieten van een verse koffie en heerlijk broodje op het dek, terwijl de kinderen ongestoord kunnen spelen.

  Kids Wonderland bevindt zich op ca. 70 minuten vanaf regio Den Haag Bezoek de website van Kids Wonderland

 • het Speelkasteel Hoofddorp

  Neem een duik in de grote ballenbak, en voor de echte durfallen een freefall glijbaan! Ontdek het Speelkasteel in Hoofddorp waar kinderen zich fantastisch kunnen vermaken en ouders lekker kunnen genieten in het prachtige restaurant met een uitgebreide menukaart.

  Voor de allerkleinste kasteelbewoners hebben ze een babybox en voor de grote ridders en jonkvrouwen een uitdagende klimspeelstructuur. Kom lekker spelen bij Speelkasteel Hoofddorp.

  Speelkasteel Hoofddorp bevindt zich op ca. 40 minuten vanaf regio Den Haag. Bezoek de website van Speelkasteel Hoofddorp

 • Monkey Town

  Kinderen mogen de beest uithangen bij Monkey Town in Den Haag. Laat je kinderen onbezorgd spelen in de overdekte speeltuin. Spring zo hoog als je kan op een van de trampolines, speel met andere kinderen een potje kooivoetbal en ontsnap uit een van de spannende escaperooms! Ouders kunnen zich vermaken in de comfortabele horecagelegenheid.

  Monkey Town bevindt zich op ca. 18 minuten vanaf centrum Den Haag Bezoek de website van Monkey Town

  Top 10 binnenspeeltuinen ballorig ballenbak

 • Ballorig Speelparadijs

  Wil jij met je kinderen een leuke dag vol spanning en avontuur beleven? Ga dan een dagje naar Ballorig in ’s-Gravenzande! Hier kunnen kinderen overdekt spelen, lekker springen, klimmen, klauteren, kruipen en glijden. Beleef de allerleukste dag vol speelplezier bij Ballorig.

  Ballorig bevindt zich op ca. 27 minuten vanaf regio Den Haag. Bezoek de website van Ballorig (Bron:oudersvannu)

 • Bonus: Hudson restaurant & events

  Het kindvriendelijke restaurant in Den Haag: is een waar culinair feest met speelparadijs. Aan de rand van Den Haag en het Westland is het goed bereikbaar voor veel families. De kinderen hebben uitgebreide keuze uit het kindvriendelijke menu, ouders en overige gasten kunnen rustig tafelen omdat de binnenspeeltuin zich achter geluidsdicht glas bevindt!

  Restaurant met binnenspeeltuin Hudson: restaurant & events bevindt zich op 17 minuten vanaf centrum Den Haag

Bel ons Plan een rondleiding